abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö


Igen dålig uppdarering. Men jag vet inte det är rätt tråkigt att skriva här när det bara är samma sak varje dag. Jag ställer klockan på 07.10 ligger i fem min och tänker jag vill verkligen inte gå upp såhär tidigt! Går upp ändå, in på toan gör det vanliga man gör på morgonen. På med kläder, brukar klara av allt på max fem min så där har ni nivån på hur stylad jag är på jobbet. Går ner, säger åt Ted att stänga av tven och sätta på sig strumporna (han ligger alltid med dom i handen), han säger att han ligger så bekvämt i soffan. Drar av han filten går ut i köket och säger godmorgon till Alison väldigt medveten om att Ted inte kommer ha rört på sig. Går tillbaka, inget har hänt så får brottas om dosan, stänger av tven medans Ted suckar över att han måste resa på sig. Ser till så han sätter på sig skor och jacka. Alison har under den tiden tvingat på Katie jacka och skor, som vanligt har inte Katie borstat håret. Så A får stå och hålla fast henne medans hon gör de, Katie börjar grina och skrika som vanligt. Vi går ut genom dörren säger hejdå vi syns senare. Går till bussen, oftast går alla rätt tysta för vi är inte morgonpigga. Bussen kommer, jag får tvinga Katie att släppa hunden och dom hoppar på. Jag går iväg på min vanliga promenad med Casey. Möter trevliga gubben säger godmorgon ha en bra dag. Går vidare vet att jag kommer möta han igen. Vi möts alltid två gånger på samma ställen. Kommer säga ha en bra dag en gång till.
Är ute och går i en timme, släpper C lös på tomten går in och äter frukost. Varje morgon är likadan. Sen går jag antingen ut me hunden vid 12. Är med barnen vid tre, eller på kvällen. Vi gör alltid samma saker, K är en pain in the ass i stort sett varje dag. T är snäll. Alltid tjaffs vid middagen för att K just changed her mind om vad hon faktiskt tycker om att äta så fort det inte är pasta, med just bara pasta. Dricker vatten till det, smaken kommer verkligen fram då!
Alltid protester när det ska duschas och gå och lägga sig.
Satt aa jag kan skriva om det mot förmodan händer nått annat nån dag med barnen.

Det största problemet just nu är att jag inte kan sova. Dels för att jag inte är jättetrött och dels för att jag är kissnödig. Men problemet då är att jag måste sätta på mig kläder och att jag vet att A sitter vid datorn och då känns det så konstigt att inte gå in och prata men jag är ändå tillräckligt trött för att inte orka de. Vilka problem!


Kan ju berätta att utgången i lördags va väldigt rolig och hade det mesta, kom hem 07.30 på morgonen. Mötte T i köket han hade precis gått upp, jag skulle gå och lägga mig. Han undrade om jag hade vart ute och gått hela natten? Men jag sa att jag hade vart i N.Y, då undrade han om jag hade gått runt där hela natten.Börjat bli lite irriterad på mina arbetstider me. Att det inte är nån framförhållning för nått. Igår jobbade jag räyt många timmar skulle sluta klockan sju hade A sagt, som senast för hon skulle nog komma hem ännu tidigare. Halv sju fick jag ett sms att hon skulle ut och äta så då frågade jag är du hemma till 7 ändå, då fick jag bara svar nej senare. Visst att jag jobbar för henne, men man kan fråga om det är okej åtminstonde. Jag hade faktiskt planer, nu kom hon hem halv nio istället. Det är rätt stor skillnad. Det var samma idag skulle bara jobba på morgonen. Sen sa hon mitt på dan att jag skulle jobba från sju på kvällen så höll mig ju hemma. Klockan sex sa hon att Thad skulle komma så jag behövde inte jobba längre. Jag hade kunna gjort nått helt annat, jag va alltså ledig från halv nio på morgonen hade inte behövt ha nån tid alls att passa idag.

Men jag tänker hela tiden nu att det går snabbt, har ju i stort sett gjort 2/3. Går alltid snabbare när man får börja räkna neråt. På måndag fyller jag år me. Vill veta hur jag jobbar i helgen, jag & Ashmika vill gå ut. Henne tycker jag om väldigt mycket. Synd att jag har så mycket kläder som ska hem annars skulle jag ha lagt ner henne i ena väskan och tagit med henne till Sverige. Skrattar alltid så jag grinar när jag är med henne. Pizzeriakillen va tvungen och fråga om vi va okej i söndags när vi satt och åt.  Båda låg över bordet med tårarna sprutandes, han kunde inte avgöra om vi skrattade eller om vi faktiskt grinade för ingen fick fram ett ord. sånt tycker jag om :)

Nu ska jag försöka sova igen, men jag är fortfarande väldigt kissnödig, förmodligen ännu mer nu eftersom det har gått lite mer tid....

Här har ni iaf mig och Ashmika i lördags


Kommentarer
Postat av: Mamma

Du verkar inte så uppåt precis. Det blir bra för dig att komma hem och få glädjas åt att arbeta här hemma istället och styra din fritid själv. Passa på och njut av att du är i USA och NY den tid som är kvar.Längtar efter digMånga kramar mamma

2011-04-13 @ 18:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0