Outside


Jag tog kort utifrån på mitt lilla hus idag med, eller litet är det ju inte :) Satt aa det är här jag spenderar mina dagar på 385 Woodland place ;)På översta våningen längst till höger är mitt fönster :)Och sen måste jag ju även visa mitt vrålåk, riktig lyxbil man sitter som i skinnfotöljer och det är elektriska dörrar på sidorna, går att öppna med kanppen på nyckeln ;)
Nu ska jag sova, godnatt! :)

Kommentarer
Postat av: Jossan S

Vilket fint hus! Typ mitt drömhus, åh nu är jag avis på familjen också.... Haha, inte lätt det här! :) Såg att du har hemlängtan, jag kan försäkra att Norrtälje ligger kvar här i maj.... Det tröstar inte när man längtar hem, men det kommer gå så bra och du är i världens bästa land och en timme ifrån världens BÄSTA stad :D Ta hand om dig vännen! :)

2011-02-27 @ 15:45:54
Postat av: Mamma

Så härligt det ser ut med bara lite snö kvar. Det dröjer inte så länge nu tills det ser ut så här hemma.Ja, jag menar givetvis inte huset då utan att det blir barmark. Nu äntligen har tempen ute gått ner runt noll på dagarna efter att vi haft -23 -27 varje natt. Håller med Jossan i hennes inlägg, allt är kvar här. Passa på och njut av att du äntligen är på plats i USA. Idag får du väl sällskap igen i huset, då kommer nog allt att kännas bättre. Längtar efter dig men det dröjer ju inte så länge tills vi ses. Kram Mamma

2011-02-27 @ 16:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0