Bad


Nu har det vart riktigt dåligt. Orkar inte riktigt skriva om allt, syster har vart här. Vi har vart inne i New York några dar, va i Philadelphia över helgen. Vart i Jersey Garden och Livingston mall. Det finns ju bilder på Facebook (mamma therese har alla mina bilder).

Båda mina barn har vart sjuka, hoppas verkligen inte dom har smittat mig men känner mig riktigt slö i kroppen. Ska dödas av Bryan idag, ser inte fram emot de...:p

Ska bli bättre på att uppdatera igen, promise!


Lite fortsättning...


Ja sist slutade jag i China Town. Blev iofs inte så mkt mer den dan. Vi åkte hem, jag hoppade av här i S.O och syster satt kvar till Sammet för att träffa Ivette.
Jag jobbade på kvällen, helvetteskväll dessutom för Katie va värre än värst. Men bara bita ihop...

Igår så va jag då och träffade Bryan, vi gjorde lite tester då och allt såg väldigt bra ut. Blodtrycket låg bra och sen räkna han ut lite saker och man kan ligga på tre olika nivåer. Jag ligger på nummer 3 vilket är den bästa. Vilket betyder att jag verkligen kan pressa mig själv när jag springer och så. Fick ett bra springschema med intervaller och så som jag kan köra efter :)
Sen efter åkte vi till Jersey Gardens. Blev en massa shopping där me, kan visa bilder på lite saker... :)




Idag va de gymmet som gällde hade även fixat ett frikort till Therese så hon fick me va där å svettas lite :)
Sen har vi färgat mitt hår idag me, hade en hemsk utväxt.. Har lite dötid nu, sen ska vi leka me barnen när dom kommer hem. Katie har även ridlektion idag så vi ska köra dit sen om vi hittar :p
Nu ska jag torka mitt hår!!

Igår kom föressten snön tillbaka IGEN!! Sen så började det åska och blixtra, och världens hagelstorm. Samtidigt som jag för första gången i mitt liv körde på en sexfilig motorväg, inga problem!


Juste!!! Igår fyllde världens sötaste finaste lilla Milo 1 år!! GRAAAATTIIIIS!! :)


Dinglar


Nu är systter här, äntligen! :)
I måndags närr hon kom for vi till Target och hälsade på lite. Gick även (okej tog bilen) till Best Buy. Haha dom ligger vägg i vägg men är man i usa så är man ;) Där inne shoppade hon en liten mobiltelefon. Men det är rätt inställning, man ska värma upp kreditkortet ;D
Sen fick vi middag här hemma. Först kött och rostade grönsaker, mumma! Tårta till efträtt ännu mera mumma :)



syster skypade även lite när hon kom hitt och jag provsmakade lite av allt godis ja fick, tack snälla Jonny! :)




Igår så gick vi upp i ottan (07.10 som alla andra dar) knatade ma barnen till bussen och gick med Casey. Sen va de fixa sig och bege sig in till New York!! Yaaaaay
Åkte tåg till Hoboken och tog pathen över till World Trade Center. Va kul att se vad som hadee hänt eftersom det var 7 år sen jag va där sist. Men nu har dom faktiskt kommit en bit, ska ju bli ett torn och sen en park med två vattenfall som är en minnessak.



Sen måste vi bara säga, stupid americanos!!!!


När vi gick där så sa jag att jag va dum som inte hade satt på bandet på min kamera, för jag ville "dingla" me den. Min syster förstog inte vad jag mena. Men nu har hon lärt sig ett nytt ord. Man sätter bandet runt handen så man kan gå å kameran dinglandes. Bara jag som tycker det är ett bra ord?! ;D

Vi hade iaf tänkt att spana på frihetsgudinnan men sen låg de en bit bort så vi knata åt andra hållet istället. Då fick vi se City Hall (Spin City) och jättedåligt man fick inte gå fram till huset. Va staket runt jag som ville sitta på trappan.
Fick inte komma in nånstans :p

Sen knatade vi vidare till Brooklyn Bridge. Blåste lite skönt där ute ;)

(vid det här laget har ni säkert tänkt oj vad mycket bilder på Caroline men inte på Therese. Men vi böt kamera med varann så på systers kamera är det bara bilder på henne och dom har inte jag. Men!!! pga att min syster är lite ego så ville hon även va me på mina kameror, så hon tänkte ett steg längre såq hon började sätta fingret framför linsen. Om ni frågar mig tycker jag att hon kunde ha kommit me nått smartare men men... nu valde hon det här sättet såv här kommer bilder på henne me)



Sen gick vi vidare till China Town. Knatade runt lite där, min syster och jag tänker inte  likadant när vi ska över gatan. Jag sa kom vi skyndar oss över innan den silvriga jeepen kommer. Syster tänkte oj det kommer en silvrig jeep vi väntar. Och ja jag fick stå på andra sidan och vänta och vänta och vänta.. Här kan alla vinka om dom vill ;)

Här fick hon fart :)


I China Town så kan man väl i runda slängar säga att jag köpte tre par solglasögon, ett fodral till dom, en klocka, två väskor, en jacka och tre tröjjor.

Nu är det så att jag har tid med Bryan snart, och min syster tycker inte det är okej attjag går dit med en handduk på huvudet så det kommer ett fortsättningsinlägg senare idag!!

Ching tjong

Yaaaaay!!


Nu sitter syster i taxin på väg till mig, yaaay!! :)

 
Föressten high schoolmusikalen vi va på i helgen va GRYM!! Dom sjöng och dansade hur bra som helst å vatyp 16 17 år.. Bara så att ni vet :)

Idag snöade det föressten vad hände där?! i fredags 25 och sol och nu, blääää....

Jag och Paul Frank har börjat bli rätt tajta...


...han sover faktiskt numera i samma säng om mig ;)


La weekend


Hello

Hade ingen ork igår att skriva. I torsdags va vi iaf ute och åt etiopisk mat. Riktigt starkt va de, nästan lite svårt att känna smaken pga de tyckte jag. Men det gick i. Man åt det med fingrarna me så kul å kleta ;)



Igår så jobbade jag en timme på morgonen sen va ja ledig tills halv sex på kvällen. Så då blev det vara ute och så, vi hade ändå 25 grader varmt och sol :)
På kvällen fick jag åka och hämta Tedddyhos nån kompis sen hem för middag. Sen efter det gick vi ner på stan och köpte glass. Och där mötte vi ett helt fotbollslag med snygga killar, trodde inte dom fanns här ;)
Helt sjukt, jag har vart här i en månad. När jag kom va det snö och har snöat efter det. Igår kväll gick vi utan jackor klockan åtta på kvällen och åt glass utan att frysa.
Idag va de dock lite kallare igen, eller vi gick utan jacka men blåser lite mer idag å ligger kanske runt 15 grader. Men i solen är det skönt :)



Vi  va till Livingston mall en snabbis idag men va inte riktigt på shoppinghumör. Vi ska ut och äta pizza eller nått ikväll, sen ska vi till South Oranges high school och kolla på en musikal som dom gör. Ska bli kul å se om det ser ut som det gör i alla filmer :)


Hoppas ni har det bra där hemma i snön ;)

Det är inte alltid kul...


...att ha träningsvärk. Tänk er själva, jag kan knappt sätta mig ner när jag ska på toa, skulle nog faktiskt behöva en ståtoa. Att gå ner från min våning till köket för att när man kommer ända ner komma på att väskan är kvar på min säng, behöver inte nämna att det är svårt att gå i trappor va? Att inte kunna sätta sig på huk när man sätter på kopplet, plockar upp bajs och sånt trevligt.. Att inte kunna sträcka armarna rakt ut i luften, vi ska inte ens prata om att lyfta på dom. Att  sätta på sig strumpor/skor är en vetenskap, då måste man ju lyfta på benet, böja på magen och sträcka ut armarna, shajse!
Allt det här jobbiga som ändå samtidigt är så skönt för att man vet att det kommer från nått bra. Vart en vilodag från gymmet idag men det kanske jag inte heller behöver säga?

Nu ska jag spela fotboll, wish me luck....

Torsdag


Hej hej!
Igårkväll gick vi till gymmet igen, kanske inte va de seriösaste besöket där! Spran i 20 min och körde lite annat. Fick agera personlig tränade åt Ashmika, hon vart mer peppad då ;) sen satt vi inne i rummet där man har klass, man får hänga där när det inte är nått som hålls. Så vi stretchade och lekte runt i en halvtimme haha  kul va de. Sen gick vi till Dunkin donuts för att väga upp träningen ;)

Idag va det upp till halv åtta som vanligt, gick till bussen och vidare med Casey. Sen hem ett tag, vi satt ute i solen ett tag. Sen upp till hundparken och gick runt där ett tag, riktigt skönt! :)
Nu har jag ledigt till fem, jag och Teddy ska hänga då medans Katie är på ridlektion. Jag skulle egentligen ha kört henne och sen haft barnen hemma hos Thad för Alison skulle ha en dejt här hemma. Men den vart inställd så då skulle hon köra. Skönt de för jag har aldrig vart där så skulle fått litat på GPSen annars. Men Teddy måste bli glad för imorsse när vi gick till bussen gick han å sparka på en sten. Så jag frågade om han tyckte om å spela fotboll vilket han sa att han gör. Så då sa jag va bra då kan vi göra det nån dag.. Då kolla han på mig lite besviket och sa "Katie ska rida ikväll va? Då kan vi ju inte spela" Haha här ska allt hända på direkten :)





Ska iaf ut och äta middag ikväll, etiopisk mat tror jag att det blir. Tror det blir jag, Madelejnus, Ashmika, Angie & Lina. Lina har jag aldrig träffat, hon bor tydligen både här och i Californien för att hennes värdpappa reser så mycket.. Schysst deal ;)

Nails


Idag har jag fixat mina naglar igen, yeeeey! va rätt duktig på att pilla förra gången så nu ska jag hålla mig, hon la på ett lager nagellack idag me, kanske hjälper ;)





Vart riktigt hårdkörning på gymmet me, eller kändes inte så hårt där. Men sen när jag kom hem så la jag mig på sängen i 10 min. Efter det va de kört, benen och armarna bara skakade va jag än gjorde haha. Nu ska jag iaf köra med Bryan två gånger i veckan, shajse!

Spidergerbail


Haha bro, man kan glömma ord! Mitt tangentbord är lite knasigt.. Svenskan är det inget fel på ;)


Idag har det vart en lång eftermiddag, skulle bara jobba halv fyra till halv sju så skulle pappan komma å hämta dom sen. Men han skulle tydligen på möte så jag har dom fortfarande..
Stödläraren va här idag så jag hade bara Teddy vilket är lite roligare om man får jämföra. Vi lekte först vanlig kurragömma, sen med walkietalkies i hela huset. Efter det blev det poke, eller jag fick han tillslut till att säga kull "kulla" fick han de till:) Teddy är så söt varje gång han ska säga svenska ord..

Vi lekte även med Honeynut, istället för spiderman blev det spidergerbail.. inte illa ;)




It was a guy in my kitchen...


Af widerseeeeeen!

Klaga på stavningen om ni vill, jag kommer inte tyskalektioner för de ;)

Va ute på prommenad idag med Casey, höll på å få riktiga kväljningar (ni som inte tycker om bajs, hoppa längre ner kan skriva de här i tjockare text så ni vet när ni ska börja läsa igen ;))
Han satte sig ner och gjorde nummer 2 som vanligt, tyckte det lukta lite mer än vanligt. åå då va han superdålig i magen, kom ut som kräm typ å han gjorde flera högar. Shit va de stank och va äckligt att ta upp, va nog en centimeter från att spy!!! å va tvungen att plocka upp de me för de åkte ju förbi en massa bilar...:/ jag tycker inte om hundar, å ännu mindre om deras BAAAAJS!!!


Kom hem sen iaf, så såg jag att Alison va hemma så satt de en kille me henne i köket och lyssnade på musik. Så började hon presentera oss (jag måste bli bättre på att lyssna).. Åå sa sen känner du igen honom? eller du kanske brukar ha gått å lagt dig då, han är på tv sent på kvällarna. Då va han nån kändis i det här  landet, nått me sport tror jag.. så måste fråga lite fint igen vem han va, kunde ju inte göra de inför honom :p
Jag som va så finklädd dagen till ära med, hade verkligen lyckats matcha ihop kläderna. Svarta leggins, randig tröjja, blommigt hårband och zebrastrumpor till det, helt osminkad dessutom ;)
Va ju några som tyckte ja skulle gå ner å ta kort på han men de kunde ja ju inte göra, komma inålandes då eller bakom köksbänken, sätta på sjlvutlösaren och hoppa fram, njaaaae inte riktigt rätt. Tänkte va sneaky å ta genom fönstret när han skulle gå. Men har inga fönster åt de hållet på min våning så ner till barnens toa röck ur minneskortet ur datorn och pilla i det. Antingen va han snabb ut eller jag seg i trappen, förnär jag hade fått igång kameran å zoomat in va han redan i bilen. Så fick en bild på hans bil iaf :)



Sen vidare tillmitt blomproblem i duschen. Va ju tvungen att ta bort den idag,så till Erikas lycka hade vi videosamtal under tiden...
Visar vart ena djuret har gömt sig

Ynkliga minen med ljud till, det är när man gör så pappa brukar komma å hjälpa. Men inte idag fick göra allt själv!

Sitter å pustar ut efter att jag har slutfört uppdraget!!!


Hejdå sovmorgon!


Jag börjar 7.30 varje morgon den här veckan förutom idag. Då börjar jag 12.00. Och vad tror ni då man väcks av, jo det här!!!!



Fytusan va de lät. Sen när jag gick ner och åt frukost så va han precis utanför köksfönstret, då stog han å kolla in på mig hela tiden. Så gick och satte mig i vardagsrummet och åt, då va han utanför dom fönstrena istället, man får inte en lugn stund!! :p

The bachelor


Idag  har de vart en seg dag. Upp och börja jobba 7.30 gick med barnen till bussen sen vidare med Casey. Hem svira om lite snabbt och knatade iväg till gymmet. Sprang en halvtimme där, orkade ingen styrketräning idag så gick hem istället. Käka lite vattnade blommorna och så. Väntade på Alison som skulle va hemma tolv men halv ett hade hon inte kommit så gick ut med Casey igen och skickade sms till henne. Hon hade kollat helt fel så hon vart glad för de me Casey så slapp hon stressa hem.
Skulle vattna stora blomman på min våning idag så då brukar vi ta in den i duschen. Så när jag höll på å ta bort dåliga blad så ser jag hur två stora äckliga djur sitter å blänger på mig. Sånna jag hade på mitt rum förut. Så på me vattnet för att eliminera dom. Dom hamnade på rygg så tänkte att jag hade vunnit. Men sen såg jag att dom levde :S så kan  ju meddela att blomman står kvar i duschen. Antingen får jag bita ihop och flytta på den medvetandes om att djuren är där eller så får jag gå smutsig resten av tiden här...

Nu är det dags för the bachelor, är stora finalen ikväll! Hoppas HOPPAS han väljer som jag tycker. Emely är mycket bättre än Chantal O. Haha ni har ingen aning om vilka dom är för den här säsongen går ju inte i Sverige nu..:p


Grattis igen pappa! Fast hos dig fyller du inte år längre men hos mig gör du de!! ;)

Föressten, Teddy hade väldigt ont i halsen så han kunde inte äta sa han. Så kom deras pappa hit som är doktor så han kollade i hans hals. Och sa att då får han gå å lägga sig tidigt ikväll, de onda i halsen försvann väldigt snabbt ;)

Grattis Papi!! <3






Söndag














Rödluvan & vargen


Mamma, Paul Frank va apan, han på mina strumpor :)

Nu har vi vart på bio igen, åh shit  vilken bra film vi såg idag! Rödluvan & vargen fast den hette på engelska då. Åå den va så bra så man satt klistrad! :) se den!

Kan ju dra den händelserika dagen me, gick på promenad till down town. Köpte en milkshake med mint chocolate chip smak. Gick en liten promenad hem till Madelejnus. Gick ner och skulle ta oss en powernap. Jag hittade hennes mp3 och ville lyssna på lite musik så somna typ i sista låten innan väckarklockan ringde, bra jobbat där ;)
Iaf, klockan va ju ställd för MELODIFESTIVALEN!! som jag inte alls gillar hemma men här kändes det kul att kolla. Så iaf på med livetv på datorn och kollade. Hade swingfly och Sara Varga som favorit innan, ååå jag älskar Sara Vargas låt fast det var bra att  den inte vann. Men iaf mitt i Swingflys framträdande stänger datorn av sig och går inte att starta igen!!! Så vi låg där ett tag, sen på med löpstegen hem till mig istället för att kolla men då hade vi missat alla som sjöng. Kom precis tills juryn började dela ut poäng så fick se rätt mycket iaf.
Ner till en diner och åt middag, sen bion. Starbucks på vägen hem och nu ligger jag helt död. Känner mig bakis, vilket jag inte  alls  är. Först körde jag på att jag va sympatibakis, men Madde hade ju inte druckit igår. Så slutade med att jag va sympatibakis till en som inte hade druckit! :p

Alison hade en kompis här hemma när jag kom, som långt tillbaka kommer från Sverige. Och hon tyckte det va så kul att träffa mig, dels  för att jag har samma namn som hennes mamma ;) och sen hade hon träffat min syster för hon bodde två hus härifrån förut. Och alla jag träffar här som har träffat Therese säger att vi pratar precis likadant och är så jättelika, men nej det är vi inte!!:p




Nu skiner solen igen!! =)


Japp nu är det slut på regnet för den här gången. Solen tycker vi om! :)

Igår hade jag ingen aning om hur jag skulle jobba, förutom klockan tre och att vi hade hundkurs sen. Det var ju jättekul, inte! Hunden uppförde sig till tusen när den killen va här så han såg inte vad som va fel, DEN BITER OSS FÅ DEN ATT SLUTA!!
sen fick jag ledigt ett tag så skullehon tänka på hur jag skulle jobba på kvällen, framförhållning är inte den starkaste sidan i det här huset. Skypade lite med syster när Alison ropar på mig och frågar om jag kan börja om tio min haha.. Så jobade ändå från sex, Teddy hade sleepover här  så va ett extra barn att underhålla. Lagade mat till dom och sen kollade vi film. konstig unge som va här, han gick å rota i deras skafferi och frys hela tiden och bara åt av allt. Man kan ju säga att man är hungrig eller nått istället.
Eftersom att det var fredag fick dom va uppe länge, barnvakten va tröttast så tvingade dom i säng vid elva för då orkade jag inte längre. Skulle egentligen ha gått ut igår men eftersom jag fick jobba sen kunde jag inte följa me! :/
Gick iaf precis ner för att fixa frukost, då sitter killarna i pyjamas och kollar tv. Då har dom inte ätit frukost eller nånting för mamman ligger fortfarande och sover? Visst hörde att hon kom hem halv tre inatt men då kan man ju säga att man vill ha hjälp på morgonen me.. :p

Så jag har iaf redan gjort mer än  mina 20 timmar på dom fem dagarna som har gått, så tycker jag borde få va ledig ikväll faktiskt!!


Ska nog irritera Erika lite nu och gå in en massa gånger på hennes blogg mohahah!!! ;)

Nu ska jag och Paul Frank ta oss en powernap!





Bara en massa regn!


Fytusan vad det regnade igår! Helt galet inte alls som när man  tycker det regnar mycket hemma. Eller så är det för att det inte rinner bort så snabbt här, för man badade fram typ. Lite överdriv men va nog en 5 cm högt me vatten överallt, å på gatan utanför mig va de forsränning längs me trottoaren. Vi fick oss vattenplaning några gånger när vi va ute och körde me. Visste inte riktigt vad vi skulle göra så bilen styrde av sig självt mot Target, konstig bil..:p
Lite komiskt när vi va där, hade precis kommit in och gick å kollade på skorna så hörde man en röst man kände igen. Då va Ashmika, Anne & Angie framför oss i affären, skoj!
Jag och Ashmika hamnade lite efter varann men shit va kul vi hade. Vi har aldrig riktigt pratat bara hon och jag förut, helt galen är hon! :)

Sen va vi iaf hem hit och kolla lite  på wipeout, det är mycket sjukar än det svenska, skrattar så man får kramp i magen typ :)


Barnen igår med va inga änglar. Först va jag och hämtade Teddy på en klass och Katie hade Juliana här. Men sen när hon hade gått hem och Alison va borta slutade dom helt lyssna på vad jag sa. Känns som en återkommande sak när dom ska till sin pappa. Dom vägrar packa väskorna, äter i slow motion och gör allt dom inte får under tiden för att aldrig bli klara. Sen ger Katie mig mördarblicken varje gång för att jag inte ska följa med dom till deras pappa. Inte mitt fel att dom är skillda! :p
Också måste jag  typ ljuga för pappan me, Alison säger inte att hon dejtar. Så hon har konstiga saker hon gör ibland när han ska komma förbi. Så det är bara att spela med på att hon är ute och springer ärenden eller shoppar när hon inte alls gör de.. Sen fick jag höra igår att det  är tydligen au pairens jobb att godkänna kläderna mamman går ut i hahaha, va modeshow i köket :p


Nu ska jag kliva upp ur sängen, ska till gymmet om en timme, body sculpture står på schemat idag, kommer nog inte kunna lyfta på armana sen ;D

Victoria's Secret


Nu har jag och Casey vart ute i regnet, UUUSCH va blöt jag är!! han me för den delen ;)

Såhär såg vi ut idag, taggade som fan för regnet!!!!
 
(hoppas att alla har förstått att om man trycker på dom små bilderna så blir dom stora)


Vidare till Victoria's Secret, som alla säkert har förstått så älskar jag deras underkläder rätt bra! Men dom har faktiskt  annat som är väldigt grymt me, hela affären är ju som ett himmelrike!! :)
Iaf, jag har börjat köpa smink där och det är riktigt bra samtidigt som det är riktigt billigt! Sen har dom ju även duschcreme, lotions, parfymer allt möjligt! :)
Här är lite vad jag har köpt (inga bilder på underkläderna ;))


Hudlotion som luktar vanilj


Lite olika smink, deras läppglans är perfekt!


Hårserum som luktar väldigt gott!


Som parfymer ungefär, finns i en massa olika dofteroch kostar typ 50 kr, perfa!!


Nu ska jag gå ner och dricka varm obo'y som mina svenska änglar har skickat hit ;)


Träna träna träna


Ouch min kropp! Den är inte van med den här träningen, det känns de!
Idag blev det 15 min powerwalk till gymmet, 30 min på löpbandet, 15 min styrka, 15 min powerwalk hem igen. Ser nog rätt roligt ut när jag  går numera, men det försvinner väl förhoppningsvis om några dar :)

Min värdmamma är allt bra rolig ibland. Vi pratade om mitt gym igår och om personliga tränaren. Så frågade hon om det var en tjej eller kille så jag sa kille. Då fråga hon om han stötte på mig men det gjorde han inte så jag sa nej. Då kollade hon jätteroligt på mig å sa "is he gay?" hahaha gud vad jag skrattade... :)

Barnen var änglar igår med vet inte vad som hände. Elektronik ska va avstängt senast halv tio vilket dom brukar använda tills klockan slår halvtio. Igår låg båda i sängen med allt avstängt redan klockan nio, snälla barn tycker vi om! Sen somna dom på tio min så jag hade en lätt kväll = jag kunde gå å lägga mig å sova tidigt..


Nått som är bra med träningen är hur mycket mer jag har börjat äta. Det fick jag bakslag på igår på invägningen. Att jag äter för lite. Jag är ju ingen frukostperson men när jag tränar blir jag ju jättehungrig. Så fick i mig vindruvor, flingor & mjölk + två rostade mackor med stekt ägg på när jag kom hem idag. Åå jag är egentligen fortfarande hungrig men ska hålla mig till lunchen nu :)

Snart är det dags att dra på sig gummibootsen och gå ut med Casey, det regnar lite smått här kan man säga :)

Jag <3 Bryan


Haha ja Bryan va mig en skön kille, tummen upp för han!!
Vi började med invägning å allt sånt där scaaary! Fick ut en hel lista på allt. Mitt BMI låg väldigt bra mellan vad som anses som hälsosamt. Dock dricker jag för lite vatten, det ska ligga på mellan 55-65 % och mitt värde låg på 52% så fyra stora flaskor per dag tyckte han så jag inte blir uttorkad när jag börjar träna. Dock tyckte han att jag skulle dra ner lite på det efter 5 pm annars skulle jag ha skyttetrafik till toan under natten haha..
Jag har även 9% för mycket fett som jag kan träna bort, hårdkörning nu!! ;)


såhär taggad skulle nog Bryan ha velat att jag va när jag kom dit


Men det var jag inte, träningsvärk från igår jotack!! så jag & Casey kände mer såhär vill vi ha det


Nu blir det duschen, jag ska nämligen få åka till ett köpcenter sen woop woop!!
Eller Alison sa du kan ta bilen mellan ett å fyra, så då sa jag släpp inte iväg mig till ett köpcenter då skrattade hon bara å sa vi får väl se..;)

Hundaparken


Japp idag blev det att fara till *hundAparken (nöjd Erika?? ;)) Va helt otroligt fint där, är ett naturreservat så inte en massa konstiga saker uppsatt. Finns iaf en väg man kan gå där som går runt och kommer tillbaka till samma ställe. Så jag och Casey knatade iväg i solen. Hade långt koppel så han kunde springa fram och tillbaka som hundar alltid gör. Andra sidan ser ju jämt bättre ut. Måste verkligen åka upp dit nån kväll när detär mörkt. För man sernämligen hela New  York därifrån, riktigt häftigt!! :)


*HundAparken= min första kväll vid Alisons dator så visste inte jag hur man suddar om man skriver fel. Hon har en mac hade aldrig använt det. Och satt och skrev med en övertrött Erika, som höll på att dö av att jag skrev hundaparken, men kunde ju inte sudda bort A. aaa bara kul om man är nån av oss typ som förstår hur tårarna sprutade ;D Det roligaste va ju att det satt en tangent som såg ut som den brukar göra där man suddar. Men stog "delete" på den. Så jag tänkte ju att det var som våran deleteknapp så ville inte trycka på den ifall nått  skulle försvinna. Sen såg jag ju att dom hade den vanliga me, så översatte delete lite snabbt till svenska å sen kunde även jag sudda när jag skrev fel på den datorn ;)


Lite pics från dagens äventyr kommer här, tataaaa!!



Har även vart på gymmet med Madelejnus nu på kvällen. En halvtimme på löpbandet blev det, och promenad hem därifrån. Imorgon 10.30 då jävlar smäller det. Då ska jag träna med personlig tränare, åhh herregud vad jag inte kommer kunna röra mig på torsdag!! ;)


Köttning på G!!


Kidsen här är rätt söta alltså! Igår när vi satt å åt middag å pratade så säger teddy helt plötsligt, "mamma, det heter ju tvillingar när dom är två, trillingar när dom är tre. Men vad heter det när det är fyra stycken?" Från ingenstans kom det, Alison svarade och sen fortsatte han nöjt att äta. Sen vart jag tvingad att prata svenska, och oj vad dom skrattade. Vi låter tydligen rätt roliga!! :p

Idag gick jag med dom till bussen och sen vidare med Casey. Va till ett gym och vart medlem me, så nu ska de köttas!! ;D

Biffen innan gymmet ;)
Casey ute i solen, snodde min vante gjorde han me!
Såhär glad va jag av att behöva sitta och vänta på den...

Sen till ett annat problem, jag bara väntar på att jag ska ramla omkull totalt nån dag. Dom har ju inte så bra trottoarer här, det är typ 1x1.5 stora cementblock som inte alltid sitter ihop så bra, såhär kan det t.ex se ut..


Och med tanke på att det är sånhär klass på husen här så åker ju blicken åt sidan rätt ofta.. Jag skulle vilja bo i dom alla så kommer få flytta många gånger jag!!





Nu ska jag gå å vattna blommorna, hejdå!! å tack ni som skrev vilka ni va, va dom jag misstänkte redan som trädde fram ;)






Paket till mig, yeeeey!!! ;D


Idag har de vart en slapp dag. Gick me Casey, va hemma å vänta på att en reparatör skulle  komma och fixa värmen som är sönder. En trevlig herre va de, han hade jättekul åt att jag inte har lärt mig farenhait än, vad det är i grader alltså :)
Sen gick jag och Casey och mötte kidsen vid bussen, åt snack och gjorde läxorna. Då säger Teddy helt plötsligt, vet du att det ligger ett paket till dig utanför dörren?! Haha då har han sett det utan att ta in det, schysst! ;)
Så då sprang han och hämta det och gav det till mig. Och vilket fint paket sen då, bilder finns längre ner ;)

Jag och Katie lekte hästtävling sen. Elak unge hon hade två hästar med och jag en. Och hon bestämde vem som vann och jag kom sist, kunde väl åtminstonde ha fått kommit tvåa!!! Lite rättvist tack! ;D


fick pengar idag med, 450 $$$$$$$$$ (så ser mina ögon ut just nu alltså) ;)


Så får väl säga tack Therese & Erika (Samuelsson/Karlsson) & Jonny för ditt bidrag me! Jag blev superduperglad, just so you know!



Såhär ser numera min anslagstavla ut :)
(förklara varför  ni blundar, I don't get it!! ;))

Och mina nya gummistövlar jag köpte igår me, riktigt elegnta ;)



Och sen slutligen, jag vill veta vilka som läser för det är faktiskt rätt många varje dag!! Erika, mamma & Jossan S är väl dom jag verkligen vet följer ;) Så va lite snälla och skriv vilka ni är bara!! thanks

Can someone please cut my creditcard?!




Det borde va helt förbjudet att släppa iväg mig på det här sättet. Det funkar helt enkelt inte!! :)


St. Patrick's day!!


Igår va vi in till Hoboken och kollade på en St. Patrick's day parad. Allt är så extremt här när det är sånna saker, men kul å se! :) St. Patrick's day är egentligen den 17 mars men dom firade de igår. Förmodligen för att den riktiga är på en onsdag, då kan dom ju inte va ute och dricka ;)








Sen jobbade jag på kvällen, Katie va hos grannen på sleepover så va bara jag och Teddy! vi hade en riktig myskväll och han va en ängel :)
Först kollade vi film, sen åt vi pizza. Sen la vi pussel över USA med alla delstater. Första gången kollade vi på locket, sen plockade vi bort alla delstater så fick han försöka utan fusk och ungen är ju grym! Jag skulle inte kunna  sätta ut alla våra landskap på rätt plats å då hade inte vi lika många som dom har. Fick hjälpa han med två stycken bara, så väl godkänt på den! :)
Sen badade han, borsta tänderna och hoppade ner i sängen utan protest.
När han låg där i sängen så sa han jag är inte trött så jag kommer bara ligga här och kolla. Du kan komma tillbaka  om 20 minuter jag kommer ändå bara ligga och kolla. Så  jag gick iväg och kom tillbaka och han sov stenhårt han, sånna snälla barn vill jag ha varje dag!! :)

Nu blire duschen så hoppas jag på att Madelejnus har skrivit att hon har bil när jag kommer tillbaka, isf blir det shopping idag... Woop woop!! ;D

Katastrof!!!


Igår på target hittade vi nått jättebra tänkte vi. Jag älskar mintchoklad & jag älskar M&Ms.. Så när vi hittade M&Ms med mintsmak trodde man ju nästan att lyckan va total. Men den besvikelsen jag fick när jag stoppade en i munnen går inte ens att förklara. Dom smakade hemskt och jag va så uppladdad för hur goda dom skulle va. Ni där hemma som vet hur mycket jag älskar M&Ms ni kanske förstår??
Jag är väldigt besviken....


En annan jätterolig sak. Min klocka står på 07.10 idag. Men jag ställer min svenska mobil så måste ju tänka om tiden hela tiden. Så det satt lite i huvudet när jag somna. Så vakna jag iaf när klockan stog på tio i ett, så då tänkte jag det är ju jättedumt att somna om när det är 20 min kvar. Så jag låg och kämpade emot fast än ja va jättetrött. Sen när dom där 20 minutrarna har gått så ringer inte klockan... Och vet ni varför?!
Jo för jag hade ju faktiskt kollat på en amerikansk klocka, så jag låg där och kämpade mitt i natten helt i onödan!!!
Lagom glad jag va då....


Lyxfällan, hjäääälp!! ;D


Usch fy blää jag kan inte hålla i pengar!!
Jag och Alison skulle egentligen ha tränat imorsse men jag kände mig inte fit for fight imorsse så gick upp och sa att jag inte tänkte följa med. Hon stog där som ett vrak och sa att det tänkte inte hon heller, hon hade nog druckit några glas vin för mycket kvällen innan så hon tänkte gå och lägga sig en timme till. Men hon skulle inte iväg förens tolv så hon tyckte jag skulle åka till ett mall. Så jag slängde  på mig kläderna och åkte iväg till Livingston.
Och det går ju inte att INTE göra av med pengar, speciellt inte när dom har Victoria's Secret där...:s



Hem sen iaf och ut med Casey, plockade ur diskmaskinen och bäddade sängarna. Jag vet inte om jag ska göra dom där sakerna, de stog bara med första dan. Idag stog det bara Casey men hon har inte sagt nått om att jag har gjort det varje dag. Esch tar ju inte sån lång tid iaf!! :)

Sen på kvällen åkte jag och Madelejnus och käkade pannkakor, sen åkte vi och tanka lite och sen till kära lilla Target. Och där shoppade vi loss igen!
Hittade lite värktabletter å så där så ska se om dom är bra. Dom hade nämligen storpack på migräntabletter till ett väldigt bra pris. Så bara och hoppas på dom där för då vet jag vad jag kommer köpa med mig hem!!!



Nu ska jag sova, måste upp redan kvart över sju imorgon och knata till bussen med kidsen och vidare med Casey. Godnatt

Glömde juh!!


Syster ska komma hit och hälsa på, 21-30mars, yeeeeey!!! ;D


Busy night


Usch vad trött jag är! Tar på krafterna att leka med barn.
Vi började med att göra klart deras läxor, bra träning för mig med när det är skrivläxor och grammatik. Sen lekte vi lite med alla hästar, åt, lekte ännu mer med hästarna. Jag råkade säga att jag kunde göra flätor så gissa vem som har fått suttit och flätat manen och svansen på alla hästar i lekrummet?! 

Sen började den roliga kampen att få in dom i duschen. Katie hatar de inte så mycket men ville hellre leka så tog väl ca 20 min att få in henne. Ted däremot, FURTIOFEM MINUTERS KAMP!! shit pommesfrites alltså, han va under sängen,under mattan ett tag med. Vägrade hoppa in i duschen för det va de värsta han visste. Sen efter allt slit och brottningsmatcher och duschen är klar så ska han borsta tänderna. Men vänta då finns det något han faktiskt hatar mer än att duscha och det är att borsta tänderna. Så in under sängen igen. Hade lite tur då för deras pappa kom förbi så har släpade in han på toan och tröck in tandborsten i stort sett, sen släpa han in honom till sängen medans jag läste en bok för Katie. 
Skulle gå in och titta till Ted sen då kollar han på mig och säger: "Tro inte att jag är trött för att jag ligger här, dom tre värsta sakerna jag vet är duscha, borsta tänderna och sova. Så jag tänker inte sova!!" Tio minuter senare sov han :)

Skulle slutat klockan nio idag, kvart över tio kom min värdmamma hem.. lite övertid där kanske:p
Men hon var så fnittrig när hon kom hem, undra hur många glas vin det hade åkt ner där. Ett svepte hon  redan innan hon gick ut och åt middag. Men hade iaf vart en kille på det stället som hon hade spanat in i över ett år som hade kommit å satt sig vid hennes och hennes kompis så nu skulle hon ut på dejt på lördag. Gissar att jag inte har ledig helg...:p om de inte e pappans helg kan man ju hoppas på ;)

Nu ska jag sova :) Godnatt!

Jag har en elak vän!!


Haha mm jajjemen, Erika Karlsson heter hon. Tar kort när det är som mest synd om mig och lägger ut.. www.erikkabejb.blogg.se så kan ni själv avgöra hur elak hon är!!

Gick iaf down town idag, fixade naglarna så nu är dom långa. Äntligen! ;)



Kostade bara 35 dollar me, bra pris!! :)
Haha helt sjukt egentligen, varför känner man sig så mycket gladare för att naglarna ser bra ut?! ;D


Bumpy Ride


Herrejisses vad bortskämda dom är här. Mamman i min familj jobbar inte heltid men ändå så har dom mig för hjälp med barnen, en stödlärare som kommer två dagar i veckan och hjälper till med läxorna, en tjej som kommer och tvättar hon ska även bädda sängarna och städa i köket när hon är här. Och sen en som kommer och städar. Dom kan inte ens ställa in i diskmaskinen själva, tycker att en 12åring borde klara det men när inte ens mamman klarar det så kanske hon inte har fått lära sig..:p

Imorrse var det iaf upp vid halvåtta och gick med barnen till bussen sen vidare på promenad med Casey, va väl hemma runt halv nio. Och nu är jag ledig till klockan fem ikväll så ska jag jobba till nio sen. Lite dötid sådär skulle man kunna säga. Funderar på att gå och fixa mina naglar så jag har nått att göra :)


Tycker dom har lite konstiga regler när man kör bil här, kommer klanta till det rejält när jag kommer hem:p

Man får t.ex svänga höger även om det är rött, om det inte står en skylt att man inte får.
Man får inte ha hellyset på om man inte kör helt själv på en skogsväg typ.
Om man har vindrutetorkarna på måste man ha lyset på, det behöver man inte annars.

Sen har dom stora hål i vägarna me så det är bumpy ride när man är ute och kör.
Pappa om du inte har fått nya bilen än kan du inte ändra så det är en automat så kan jag låna den nya en massa så känner jag mig mer bekväm och köra, växlingen kommer va som bortblåst, bara en tanke sådär ;p



Grattis Mami!! <3






Ja idag är det min mammas födelsedag, HUUURRRAAA!! ;D
(bli inte ledsen om det inte kom nått på posten idag, tog ett tag för mig att hitta postkontoret;))


RSS 2.0