Hej hej träningsvärk!!


Hej hopp!
Idag är jag dööööööd, stekt allt!! jag har tränat så jag inte kommer kunna gå imorrn ;)
Började med att jag bara skulle ner och prata lite med Alison imorrse, så fråga hon om jag ville me på en träningsklass hon skulle på, så joinade och herregud vilken jobbig. Det var en blandning av allt, dans, yoga, styrketräning med vikter, boxning, och situps och armhävningar som en fin avslutning.. Tror det va lite balett med i det hela med, och jag är ju smidig som ett kylskåp men det funkade. En timme pressades man, Alison sa innan att jag kunde sätta mig och vila när jag inte orkade för alla i den där gruppen hade kört det där passet rätt länge. Men man kan ju inte va mes så gav allt istället ;) sen gick vi in på gymmet en halvtimme och stretchade ut kroppen, dom har lite anorlunda maskiner på det där gymmmet men det var riktigt skönt. Tror jag fick hela min rygg rätt för satan vad det knakade i den! Känns helt anorlunda numera när jag böjer mig framåt :)
Sen när vi kom hem gick jag ut på en 45 minuters promenad med Casey i regnet, satt jag har ju rört mer på mig idag än vad jag gjorde hela förra året nästan ;)

Sen städade jag barnens rum och bäddade deras sängar, vattnade blommorna som har blivit mitt ansvar haha hon vet inte vad hon gav sig på där. Men tydligen är vi lika dåliga på blommor men hon trodde mer på mig för att mamma kan det där kom hon ihåg ;) Plockade ur diskmaskinen och städade lite i köket. Sen gav vi oss på lekrummet, det är en stor röra! jag började sortera en garderob idag men vi kommer behöva va där mycket innan det är klart!!

Vid tre kom kidsen hem så då var jag själv med dom. Dom år mellis sen spelade jag och Teddy french fries chock, haha det var jättekul. Tror inte jag har växt upp riktigt som gillar sånt :p
Katies stödlärare kom förbi med, och hon sa att hon bor granne med en svensk familj som bara har svenska au pair så hon skulle ge henne mitt nummer :)


Nu är jag ledig för resten idag, wonder what to do... Madelejnus sluta jobba nu!! ;)

Som hund & katt


Vad passar jag bäst som, hund eller katt?! (ja jag hade lite tråkigt när jag städade deras utklädningsgarderob;p)






The Eagle


Japp ikväll blev det bio för mig och Madelejnus, The Eagle såg vi och shit vad bra, SE DEN!! Tror iofs att en viss Channing Tatum gjorde den mer sevänlig ;) Jag skulle kunna va au pair till han me faktiskt, for free! 
Iaf vi kom till bion köpte biljetter lysnade inte på vad dom sa utan svarade bara, gick några steg och visste inte vart vi skulle vilket dom hade sagt till oss. Så va bara att vända om och skämmas lite :p
In i biosalongen (här vill man ju va lite i tid eftersom dom inte har numrerat) och det var heeeel tomt, vi va själva mohaha! sen efter ett tag när filmen hade börjat kom det in två till. Så det var bara att snöra av sig skorna och göra det bekvämt för sig, dvs ta upp flera stolar.. Dom har ju sköna vickfotöljer här, när viga jag skulle resa på mig löft jag upp benen för att få bort dom från andra sätet. Då var det som att va me i en film, la tyngden lite långt bak så benen upp i luften och stolen började vika ihop sig. Det måste vara jag för att lyckas ;)


Sen gick vi iaf till en dinner och åt middag, pannkakor med chokladbitar i och sirap, yummie!
Jag och Katie hade en liten lekstund med Casey när jag kom hem, hunden biter aldrig henne så hon kan göra precis vad som helst, vilket resulterar i att hon retar upp den sen springer den till mig och hoppar och biter. Tack för den lixom! ;)
Har även organiserat lite i min garderob, måste hänga sakerna på varann så hittar inte så bra men mycket bättre så. Hade ju gjort iordning förut men det blir ju problem när man köper en massa nytt, finns inte plats då lixom.



Lägger in en bild på en ring jag köpte igår me, och spana in blommorna på min nagel, måste öva så jag blir grym på att använda det där! ;)


Outside


Jag tog kort utifrån på mitt lilla hus idag med, eller litet är det ju inte :) Satt aa det är här jag spenderar mina dagar på 385 Woodland place ;)



På översta våningen längst till höger är mitt fönster :)



Och sen måste jag ju även visa mitt vrålåk, riktig lyxbil man sitter som i skinnfotöljer och det är elektriska dörrar på sidorna, går att öppna med kanppen på nyckeln ;)




Nu ska jag sova, godnatt! :)

Jersey Gardens


Åh herregud vad vi va vilse idag!! Skulle åka till Jersey Gardens så vi kollade upp vägbeskrivningen på google, skrev av och åkte. Gick jättebra, lite läskigt för man åker igenom dom lite sämre delarna. Vilket betyder åker man där på kvällen kör även om det är rött om du inte vill ha en pistol mot rutan typ! åå man ska inte kolla på människorna, utan bara kolla rakt fram för dom kan tigga genom rutan annars..
Men vi klarade oss utan en skråma, men hem.. Jaaa ska man åka nånstans dit man inte hittar kanske man ska kolla upp beskrivningen hem me???? första biten gick bra för då kände vi igen oss sen va vi helt lost! åkte runt runt å ville ju inte stanna heller pga området. Tillslut såg vi ett apotek och tänkte där bordet det va bra. Gick runt där dom första visste inte vart South Orange va, sen tillslut va de en som visste så han förklarade. Tror inte vi åkte rätt enligt hans beskrivning, skulle ta 20 min å man skulle ut på motorvägen. Vi kom inte till motorvägen, svängde av nånstans å va hemma på 15, hääärligt!!
Blev en massa shopping, skulle köpa polo piké till Niklas, ärligt är det nån som vill att jag ska köpa så säg till, eftersom det kommer från usa är det sjukt billigt, 19.99 styck, men köper man två så blir ena på halv priset. Så han fick 6 stycken för 90 dollar, inte illa!! Finns i en massa färger och med olika färger och storlekarp å hästarna.
Köpte två till mig själv me :)
Sen en massa på forever21 me, och en sjukt cool sak till naglarna. Det är som plattor med mönster, så lägger man lite nagellack på, skrapar bort å tar en stämpel, sen trycker man de på nageln. Torkar direkt och vart sjukt snyggt!! ;D

Har hittat min last här, dom har pringles med ostsmak, kommer inte sluta bra!!
Så det jag skulle behöva bli anmäld till lagom tills jag kommer hem är, lyxfällan, sveriges värsta bilförare & du blir vad du äter.. okej?


Avslutar med en väldigt söt länk på mina två små ♥an :) 

http://www.youtube.com/watch?v=sf35VjtsUAg



Reeeeegn!


Shit vad det har regnat idag, och blåst!! ligger runt två grader så känns typ som om det är höst. Bra iofs för är inte så mycket snö kvar. Men gissa vad den här smarta tjejen gjorde då, jo hon trottsade vädret och gav sig ut och sprang (?)... jag som aldrig ens brukar göra det hemma. Men så skönt det var om man tänker bort vädret. Sitter man hemma tänker man bara, nu kunde jag bara springa bort det som kändes jobbigt. Vart bara typ en halvtimme man ska ju inte gå ut för hårt. Men på slutet pressade jag mig själv till max!! Ska bli en vana det där, funderar även på att börja gymma på samma ställe som Madelejnus. Det är ett tjejgym, jag som jämt får fullt upp med att spana på allt och alla kanske skulle behöva det. Det är ju inte samma gym som Alison jobbar på då men det spelar ju ingen roll, tykte det kunde bli våran nya kvällsvana istället för soffan och film ;) är man två så kan man ju peppa varann, inte lika lätt att banga ur då heller, ellerhur Emelie?! du vet ju hur bra jag är på det där med diciplin på att ta mig till gymmet ;)

Har sorterat lite bland mina kläder me, packat upp ur påsarna och så. Håller även på att tvättar nu, bra det där med torktumlare. Hoppas den gör helt torrt för jag la nämligen i mina sovkläder :)


om 50 min slutar min kompis jobba me, då ska vi åka och handla och göra thaimat sen! lär ju bli soffa och film sen me, imorrn ska vi nämligen ta oss till ett outletmall! lite mera shopping alltså, aj ajjj för min plånbok ;D


Jag vill åka och bada me, iofs bara för att få testa min nya kamera men ändå! lite kallt ute nu kanske för att göra det!! Nu ska jag måla naglarna så jag är fin tills hon ankommer! :)

Hey blondie!!


New York va mucho fun! men fötterna fick känna att dom fanns, knatade på rätt bra! :)
Blev lite shopping såklart, kändes rätt omöjligt att gå in på forever21 med så många våningar och inte hitta nånting alls...:p
Köpte mig även en kamera av en väldigt trevlig herre. Han förklarade allt så fint, så sa jag att jag ville ha självutlösare på kameran me. Då tyckte han jag va lite dum för det hade alla kameror. Men inte den jag har nu sa jag, åå hade den me så kolla han på den. Tror inte ens det tog fem sek så hade han satt på den, men kuuuul att jag har gått i fyra år å trott att jag inte har de! :p
Blev iaf en blå kamera den här gången, som jag kan tappa och leka i vattnet med. En klumsedunskamera helt enkelt, kan inte förstå varför alla tycker att jag ska ha en sån?! ;) menar jag har ju aldrig lagt nån kamera i en väska full me cider i några timmar, lagt den i en väska me vatten & sand i, tappat den miljarders gånger i olika saker, min senaste har ju lixom inte böjat läcka olja för att jag får slå den i ett bord ibland för att den ska starta, den har inte rullat runt i sand.. Den har inte vart med om mycket den inte ;D

Empire State building
Schysst dubbelparkering :)


Tåget hem va rätt fullt, så han vi satte oss vid på tåget blev rätt irriterad över att behöva flytta på sig, sen hörde han att vi prata ett annat språk och då jävlar blev han intresserad. Hade en massa frågor och brukade tydligen va i Stockholm ofta så han drog upp en öl och började prata han. Rätt komiskt med, vi gick förbi en massa vagnar, tillslut går vi bara på en och sätter oss. Då har vi satt oss på samma rad som Madelejnus värdmamma och unge. Så fick träffa dom me, även om ungen va lite blyg för mig men jag kan se rätt läskig ut :)
Sen gick vi hem hit, la oss på soffan och båda höll på att somna. Sociala varelser ;)


Inatt ville jag åka hem, då var det riktigt tungt. Kunde inte sova så låg bara och tänkte, ville åka ut till flygplatsen kändes det som.. Måste bli bättre, för såhär kan jag inte känna i tre månader



New York City


Jag är lite uttråkad just nu. Ska gå till tåget om 50 min, såhär glad känner jag mig just nu..



Måste tagga till lite, ska ju åka in till storstan! få gå i alla affärer, 4 våningar forever21, TAAAAGGA!!!
Ska gå ner och äta en nutellamacka då kanske jag blir glad, för om magen är glad är jag glad.

Jag har klätt på mig ordentligt iaf, kan ju blåsa rätt bra där inne för att det är så raka gator, så har hoppat i två par leggins, känner mig lite som en korv faktiskt haha..


Skotjuv


Vilken chilldag det har vart idag då, inte för att jag har gjort så mycket dom andra dagarna heller men. Tror inte dom jag har pratat med idag förstår hur glad jag är över att skype funkar!!! Allt kändes så mycket bättre att få höra rösten på den man pratar med, få höra hur nån skrattar på riktigt när man pratar, guld värt! :)
Blev rätt många timmar på det där idag, men hade ju ändå inget vettigt för mig medans Madelene jobbade.

Vet inte vad jag ska säga om hunden, mer än att jag officiellt inte tycker om den! Idag skulle vi gå och möta Madelene som vanligt, då tar hundjäkeln min ena sko och springer iväg med den ut i snön och plöjjer runt som fan. Tur för mig så hade inte Madelene långt kvar så fick stå där på ett ben och vänta, men den ville ju inte ge tillbaka skon. Utan sprang runt på tomten med den i munnen. När jag väl fick tillbaka den var hela skon full me snö. Kändes inte så lockande att dra på den då för en promenad, så upp och hämta conversen. Trodde jag skulle förfrysa tårna under den promenaden, inga bra kvällsskor när det är kallt ute. Tror jag måste köpa nya skor så jag har nått att välja på om det här skulle hända igen ;)

Vi va iaf på väg, sen hem hit och åt korv, riktigt starka korvar dessutom! Sen åkte vi ner och köpte tågbiljett till mig för imorgon, och sen in på Starbucks för au pair möte. Jag hör ju egentligen inte hemma där men Madelenes LCC sa att jag var så välkommen på alla deras träffar och saker dom skulle göra :)
Sen hem hit och kolla på film som dom andra kvällarna, rätt glassigt att ligga där i varsin soffa under filtarna.. :)

Nu ska jag sova stort äventyr på g imorgon, då ska jag in till NEW YORK!!! finally ;)

En liten bild på hur min söta lilla Zippy får i sig vattnet, det är det ända sättet han dricker på. Kommer lixom och hämtar en när han är törstig :)


Woop woop!!!


Wiiiiie det funkar för mig att prata skype nu, åå allt hörs väldigt bra dessutom. Bättre än när man pratar i telefon!! ;D

Så alla gå hem från jobbet och logga in å prata med mig istället!! eller en i taget vore bra blir så stressad när fler ringer samtidigt och man måste välja.
Idag har jag iaf hittills pratat med Jonny, och sen med bror som hade högtalaren på så syster, Max & Milo va i bakgrunden dom me :)


Nanananaaa jag dödade ett djur idag, 1-0 till mig! har ju stört mig på den jäkeln sen dag ett, på nättterna surrar han runt, kan (kunde) inte anpassa farten när den flög så drog bara rätt in i sakerna..
Så idag kröp han på min kudde, då tog ja mobilen å sa "dööööö ditt äckel" och drog iväg han in i väggen och ner bakom byrån. Sen hittade jag han krälandes på golvet så tog jag upp han i en pappersmugg och ner i toan sen va de byebye! Jag är inte en elak person egentligen, men smådjur är lite crepy, stora djur med. Jag är ingen djurmänniska helt enkelt. Förutom katter, dom är söta :)

Target


Ikväll for jag, Madelene och en dansk tjej som heter Selma till Target igen, så nu har jag värstingset till datorn så jag kan använda skype hoppas jag på. Om det är nån som vill lägga till mig där så heter jag carro.samuelsson har ju all tid i världen just nu att prata på dagarna..

Sen åkte jag och Madelene hem hit och åt tacos igen, och spanade på en film. Skön kväll :)



Sommar!


Lyckades inte somna om idag efter att jag vaknade halv sex. Så nu har jag vart duktig, gick ner och tränade istället! :) Får sota lite nu efter för fick rätt ont i ryggen, där jag alltid får ont när jag jobbar. Måste tränas upp det där!
Åt lyxfrukost me, kändes som om det var sommar  när jag åt, ni ska få se en bild på varför ;)



Jordgubbar, hallon, blåbär & vindruvor. Det är sjukt mycket smak i bären här så det smakar verkligen sommar! :)

Kom även på att jag glömde visa bilder från understa våningen. Inte för att det är så mycket att se därifrån men, jättestökigt är det iaf. Sen finns det även tvättstuga och så men det kan ju va bland det tråkigaste som finns så inga bilder på det ;)


Nu blire dusch och släppa in hunden som är ute och leker i snön!


Varför....


...kan jag inte sova längre än till halv sex för?! Väldigt irriterande....

Trött tjej!


Mm jetlagen sitter i den men ja trottsar! Har vart sovtrött sen åtta, nu är klockan halv elva så gissa vem som biter ihop!! Imorrn får det nog bli en powernap mitt på dan så jag inte blir så extremt trött på kvällen.
Hoppas på lite fint väder imorrn, så jag kan ta en promenad till down town och spana efter vart lite saker finns.
Kommer iaf bli en lugn dag, Madelene jobbar igen så vi kan inte hänga förens hon slutar klockan sex, så blir till att underhålla mig själv :)

Idag har vi iaf vart duktiga, vi tog en promenad med Casey runt tolv. Sen hoppa vi in i bilen och styrde mot Livingston mall. Jag börjar komma in i körandet nu, men det är bra trassligt med atomat. Vill trycka ner kopplingen hela tiden.. I Livingston mall bara rann pengarna ur händerna på mig, förstår inte hur det kunde hända. Jag som aldrig köper nått (?) ;D
Vi spenderade iaf några timmar där tills vi hade gått igenom båda våningarna. Då åkte vi vidare till Target, bra affär det där! ;) Tacos stog på menyn ikväll så vi handlade det som fanns till det där sen skulle vi vidare till mataffären som ligger i samma byggnad. Men det är en affär emellan (alla tre är rätt stora) så för att känna oss lite amerikanska hoppade vi in i bilen och körde lite på parkeringen för att komma närmre mataffären. Verkar ju dumt att gå fram och tillbaka över parkeringen ;) 

Hem hit sen iaf och lagade finfin middag, gjorde mycket så vi kan äta det imorgon me! Sen blev det soffhäng och tvtittande. Vid tio gick Madelene hem och jag larmade på hela huset och smög upp, vet inte om jag tror på det där larmet, lär väl sätta igång och tjuta bara jag rör på mig i sängen inatt...



Kanske slänger upp lite bilder imorrn på vd jg köpte idag, nu ska jag sova!! GODNATT


Godmorgon - såhär bor jag!


Rolig syn när jag vaknade idag, det har snöat hela natten och gör fortfarande det!! Igår var det soligt och skönt, man kunde tillome gå med jackan uppknäppt på eftermiddan.. så det har legat runt 10-15 grader, så med sol och när det inte blåste var det riktigt skönt! :)

Har inte hänt så mycket sen igårkväll så tänkte visa lite bilder på hur jag bor, dom är inte så bra för batteriet höll på å dö så jag sprang omkring. Bild utanför huset kommer senare för det össnöar ute!

Först är det mitt sovrum, med Zipper (katten) i sängen


Sen är det min toalett (själv toaletten gömmer sig bakom handfatet)


Såhär ser det ut om jag kollar ner vid trappen, där vill man inte ramla! ;)


gästrummet som ligger på min våning


Från mittenvåningen blir det inga bilder där har familjen sina sovrum/toaletter och så. Jag passerar bara där för att ta mig upp till min våning :)

Sen har vi nedervåningen, först hallen som har den stora ingången



hallen och matrummet om man står i vardagsrummet


vardagsrummet



köket




Sen har vi ju då alla dessa djur, Zipper låg i sängen. Sen har vi hunden Casey


Gerbail tror jag det här heter (?) den gömmer sig iaf där inne


och sen har vi grodorna som ingen vill ha, varför har man dom då för??


Varning för långt inlägg (riiiiktigt långt!!)


Nu har jag äntligen fått internet till min dator, jag och Alison lyckades inte (för hon gav mig fel lösenord) men sen kom pappa Thad hit och löste allt. Eller aa vi löste tillsammans eftersom allt på min dator är på svenska så fick jag stå och översätta allting hela tiden. Men bra teamwork där! ;)

Blir ett långt inlägg nu men hade ju en rätt händelserik dag i fredags! Kan ha vart en dom jobbigaste dagarna nånsin typ. Har nog aldrig kännt mig så liten på riktigt länge som när stora svarta polisen inte ville släppa in mig i landet..
Men allt började på Arlanda måste nog se ut som en terrorist. I första pipkontrollen efter att jag hade tvingat iväg mamma och pappa (ni stog säkert kvar och spana ändå) så pep jag rätt bra. Fick sätta upp fötterna på nån speciell apparat men dom litade ändå inte på det så va bara till att dra av sig så dom fick röntga mina skor. Vart godkänd och fick gå vidare. I passkontrollen som är en extra om man ska till USA så får jag världens skrattattack, ni som känner mig vet ju hur dom kan sluta. Ramla iaf inte ihop på golvet med tårarna sprutandes men va nog rätt nära. Han tyckte iaf inte att jag va speciellt lik mig på bilden vilket jag heller inte är. Men hans grimarser och kommentarer gjorde ju så jag höll på att bryta ihop ;) Men han släppte vidare mig.
Då måste man ännu en gång visa sitt boardingcard som gick jättebra. Bara det att efter det står en vakt som vinkar till sig mig och vipps så var det stickkontroll! Så av med jackan, visitering av mig och mitt handbaggage. Hon tyckte iaf att jag hade bra reflexer, ni vet dom som alla ni mobbar mig för, mohaha!!

På planet hade jag tur, va nästan fullt men sätet vid mig var ledigt. Va en skum person som satt vid fönstret, han satt lixom och pratade med sig själv hela tiden, vet inte om han försökte börja prata med mig men jag va inte precis fröken social vid den där tiden. Så jag drog ner mössan långt som bara den, kröp ihop med jackan på mig och luvan nerdragen och i med musik i öronen, så han fick allt fortsätta prata med sig själv ;)

Vart något knas på alranda. Va nån som skulle hämta några papper eller så som skulle va påskrivna och tog en timme (!!!!) på sig, satt vi vart rätt försenade. Men snäll kapten så istället för 9 timmar flög han på 8, så vart samma tid på planet ändå. Och jäklar vad med mat man fick då på planet, hela tiden kom dom med nya saker. Var faktiskt god mat dessutom, jag kan ju va rätt petig..

När det var dags för att landa trodde jag att jag skulle dö typ 100 gånger om. Först börjar piloten med att säga att vi måste cirkulera lite innan vi kan gå ner, så han drog fyra stora varv runt flygplatsen, sen va de ner upp ner upp hur många gånger som helst, kändes som om det inte var nån kontroll över planet. Sen när han gick ner ännu mer började planet åka fram och tillbaka åt sidorna hur mycket som helst, och när vi väl slog i marken vart det en massa studsar, jag har aldrig tyckt om att landa men det här va värre än vanligt!!

När man skulle knata genom security på Newark började alla problemen igen. Kände på mig från första början att jag valde fel bås. Gubben i båste mittemot såg så snäll ut, det gjorde inte den här! Han hade en massa frågor och gillade inte ett endaste av mina svar. Så han sa åt mig att följa med och tog med mig till ett rum där bakom där jag skulle sitta och vänta på att dom ropade upp mig. Va jag och ryssarna där inne typ. När det väl va min tur hade jag även där otur med vem jag fick. En svart man som såg måttligt road ut över att behöva sitta där. Han va sjukt nonchalant, började prata med sina kollegor, pratade lite i telefon, kollade internet och så samtidigt som jag bara fick stå och vänta på nästa fråga. Han trodde inte på nånting jag sa han heller och ville inte godkänna mig, men tillslut så gjorde han de riktigt motvilligt. Fick mig även en uppläxning i hur man pratar. Råkade säga "sorry what did you say?" när jag inte hörde. Men så pratar man inte till en polis!! Nej man måste säga pardon, eller excuse me! Så där lacka han väl ännu mer på mig.
När jag väl kom ut därifrån och skulle hämta min resväska, ja då va baggagebandet tomt!! Kom fram en kille till mig och frågade om jag kom från Stockholm för jag såg lite förvirrad ut. Så fråga han om jag hade en röd väska, för han hade ställt en där borta. Den hade åkt omkring jälv på bandet ett tag haha..
Sen skulle man till ett nytt ställe och lämna sin visumlapp, då fick jag gå till ett till ställe bara för att dom tog in mig först. Så då fick jag slänga upp alla väskor på en bänk så gick dom igenom ALLT. Och fick svara på ungefär samma frågor en gång till. Men han va iaf lite trevlig mot mig på slutet.

Vidare ut genom dörrarna för att få tag i en taxi. Fick en skum gubbe som sjöng lite psalmer i bilen, han körde även fel och vart irriterad för att jag inte hittade. Men tillslut satt mina skills inom South Orange kvar så kunde berätta vägen för honom.
Alison var som tur va hemma när jag kom, det kändes lite skönt. Så fick hälsa på alla djuren, välja sovrum och packa upp. Sen tyckte hon att jag skulle ta en liten powernap för jag såg väldigt trött ut, Mmm den lilla powernapen varade i över 13 timmar, jag hade inte hört nånting.
Men kan nog ha vart bra för min jetlag att få sova hela deras natt me.

På lördagen åkte jag med pappan och barnen till ett naturreservat där det finns en hundpark och lä deras hund springa av sig lite. Sen efter åkte vi till Maplewood och åt pizza :)
Hem och vila lite sen åkte jag och Alison först till ett mall för hon kände att hon behövde köpa en iphone. Så jag fick en timme att spana runt, alla märkesaffärer man kan tänka sig fanns där inne.
Sen vidare på bio, vi såg Black swan. Bra fast konstig film.
Efter det åkte vi vidare för lite vin och något att äta. Tycker det är helt sjukt att dom dricker och kör här. Men tydligen ligger gränsen på 0,8 för rattfylla här.
Vi va hemma runt elva och då kände jag mig riktigt sliten så jag sov gott inatt jag :)

Idag var jag ute på en promenad med Madelene. En svensk tjej som bor i South Orange. Visade sig att vi bara bor några gator ifrån varandra :) Måste lära mig att folket här inte är som svenskar, när jag gick ut genom ytterdörren idag stog det en granne på våran garageuppfart. Då har han gått in genom grindarna med. Han stog där med sin kaffekopp och cigg och kollade runt. Sen började han fråga om vi hade haft strömavbrott igårkväll för några som bode två gator bort hade haft det så han kollade bara lite sa han. Riktigt scary, håll dig till din egen tomt tänkte jag. Men fick säga att vi inte hade vart hemma så kunde inte svara på det, men trodde inte det hade vart nått. Då nöjde han sig och gick.

Jag och Alison hade genomgång på allt i huset idag, med larm och så. Eftersom jag ska va själv tills på söndag nu medans dom är i Florida :)
Sen var vi ute och körde, fasiken vad foten ville dra ner kopplingen hela tiden, men den pedalen fans ju inte :)Vi tog en sväng till Target, sen åkte vi och handla mat. Tankade lite, i New Jersey får man inte tanka bilen själv. Utan man vevar ner rutan säger vad man vill ha och ger dom en liten sak som registrerar också tankar dom bilen åt en. Rätt skönt enligt mig eftersom jag inte är nån fena på det där med att tanka ;)

Sen var Thad här och åt middag, hamburgare gjorde vi, yummie! :)


Imorrn ska jag och Madelene ta oss till nått mall och spana lite. Eftersom jag måste ut och gå med hunden flera gånger hinner vi inte åka in till New York som jag ville. Men ett mall hinns med, sen på kvällen tänkte vi göra tacos :) Alison tyckte det kunde va skönt för Madelene att komma bort från sitt hus så hon sa att hon är väldigt välkommen att laga och äta middag med mig istället, väldigt snällt!! :)


Nu var det där verkligen ett superlångt inlägg, som dom flesta säkert slutade att läsa redan efter några rader. Men nu kan ingen klaga på att jag inte har sagt vad som har hänt ;)
Dags att krypa ner under täcket nu, Zipper (katten) ligger redan och tar upp halva sängen så får krypa ner med han här. Mysigt med lite sällskap ;)

Godnatt på er alla där hemma!

Men hörrni...


Då var jag klar då och ska snart åka till mamma och pappa. Är sådär jättetrött idag me, hoppas på sömn på planet! :)
Tror jag börjar bli lite nervös nu faktiskt, får hoppas på att det kommer gå bra ändå..:)

Min väska är överfull i båda delarna när den ligger öppen, hoppas den går att stänga, får väl sitta på den annars. Har inget vettigt att skriva idag, är lite för tidigt för min smak..
Men ska försöka vara duktig och uppdatera lite här, vet ju inte hur jag kommer ha med dator å så, men det visar sig!!


Hejdå Sverige, hello New York!!

15 timmar kvar...


Idag va sista dan på jobbet, kändes inge konstigt alls förutom att jag va galet bajstrött. Måste sova mer på nätterna för att funka :)
Mår även som ett as skulle man kunna säga, feber och ont i huvudet. Citodon är en fin vän just nu. Så aa jag kämpaar på med helt glansiga ögon och kollar på sängen hela tiden för den ser så sjukt skön ut, vill bara krypa ner. Renbäddat kan va det bästa som finns. Men den är inte bäddad för mig längre...:( Min prinsessäng, är inte min längre. kommer sakna dig, du är sjukt skön! som gjord för min rygg :)

Har ett väldigt problem, hur många par skor ska man ha me sig? tänkte först att jag bara ska åka i vinterskor och packa ner mina converse and that's it! Men undra om jag klarar mig, vill ju inte behöva känna mig tvungen att köpa nya skor där borta...:p

Hade lite hejdå med Emelie igår me, först fick jag hämta ut henne hos polisen som den bråkstake hon är ;) över till Antep och hämtade pizza som vi åkte hem till mig och åt. Fick en present me, två ramar me kort på oss som jag kan ta med mig. Ena ramen saknade dock ett klipps, den ligger på en sthlmsbuss haha, klarar mig nog ändå ;) Åh ikväll kommer Erika hit och äter middag, sen ska vi tydligen åka tåg till rimbo tyckte hon eftersom båda har bil. Undra vad det blir för mat, jag är då inte sugen på nånting...




Emelie det finns många bilder på oss, men aa på ett usb-minne kan va ett hett tips ;) vi får fixa mer på oss när jag kommer hem, du vet med nya kameran har ju redan planerat haha :)

Monday morning


Igår vad det mysfika här hemma! Nästan alla tog sig hit, va bara Emelie som saknades.. Vi hade en massa tända ljus, drack massor av te och fikade tills det kom ut genom öronen i stort sett. Mina browniesar va omtyckta! :)
Fick en liten present av Josephine me, amerikanskt godis så jag skulle känna mig hemma när ja kom dit, tack så mycket! :)

Ikväll blir det träffa Emelie, vi ska äta nyttigt (pizza) ;) Hoppas hon kommer hem i bra tid bara, igår hade de tagit två timmar för stackarn att åka hem, + att nån hade kört in i hennes bil så det var dubbelt synd igår!

Det känns som om jag inte har tillräckligt med tid just nu, är så många jag skulle vilja hinna träffa men som jag inte kommer kunna göra!
Imorrn blir det först jobba sista passet, säga hejdå till alla där. Hem i racerfart och göra klart det sista + hämta alla mina saker. Tillbaka till Rimbo för middag med min Erika, kanske bjuder in dig me Jonny om du läser det här ;)
Sen hem till mamma och pappa, umgås lite med dom och sova där sen. Så behöver jag inte gå upp riktigt lika tidigt som om jag skulle va i Norrtälje :)

Jag har tappat bort kamerasladden lägligt nog, ska leta som satan idag. Så inga nya bilder blir det här. Jag ska försöka köpa en ny nästa vecka men kan ju ändå va kul att ha den gamla sålänge..


Lyssna föressten på Melanie Fiona - Monday morning (Acoustic Version)
Jag kanske är efter men den versionen är riktigt bra! ;)



Brownies!


Hejhej!
Idag har jag vart in till huvudstaden och fixat mig en körkort, å skojja inte att det är stort. Ett halft A4, ska man ha en extra väska med sig bara för det eller?! ;D Köpte även pressenter till kidsen, Katie har ju kalas den dan jag kommer, och känns lite taskigt om inte Teddy skulle få något me då :)

Var även till bror och hans familj innan och fikade lite, samt fick bilderna som ska skickas in. Har ju gått över ett år sen jag opererade mig nu så då ska det in till försäkringsbolaget. Hoppas det går bättre den här gången, sist sa dom bara att jag va tvungen att göra något åt det..


Nu bakas det för fullt här hemma, after eightbrownies. Hoppas dom blir bra har missat ta tiden, oooopsie! ;) Ska ju ha fikadejt här ikväll med en massa sköna brudar!

Dagens kändisspot blev: Bobby. Ni vet bögen från Linda Rosing tjossan, han som har en egen hårserie. Aa inte mycket att hurra för. Han lät lika gay när han prata som han gör i tv..

alla <3 dag!


Det måste ju firas, därför blir det romantisk middag med syster på gyllene måsen.. Flottigt värre ;)

Varför?!


Varför har jag så jäkla mycket kläder för?! skulle jag bara haft ett par byxor och en tröjja skulle allt det här ha gått på en pisskvart, men icke!

Jag känner fortfarande ingenting att jag ska åka, när kommer den känslan egentligen? Kommer iaf ha fullt upp tills jag åker så det känns bra :) Då kanske jag kommer va riktigt slut på fredag så jag sover på planet, för det ska ni veta att nio timmar för mig själv är ingen lätt match när man är mig. Vem ska jag prata med lixom?!

Nu ska jag fortsätta med allt, later!



Söndag idag!


Dags att göra sig iordning för kassatjänst idag! 14-21.30 gaaaah! Men men, ett kassapass, ett kolonialpass & ett förbutikspass kvar..

Måste även måla naglarna innan, va tydligen nagelstudio hemma hos Jonny igår. MEN fick bar sju stycken målade så kan man ju inte se ut. Nu kanske inte dom andra heller vart så fina men det ska vi inte säga så mycket om, Johan va ju så nöjd så inte trycka ner han nu.

Ikväll bllir det sova hos mami & papi så får jag låna bilen sen, lovely! :)



over and out!

Nyttnyttnyttnyttnytt


Söndag - jobba
Måndag - jobba
Tisdag - Sthlm & fixa körkort, fika me tjejorna
Onsdag - PACKA
Torsdag - jobba
Fredag - ready for take off


Näääära nu!



Åå jag är ju så glad att Erikas lägenhet förmodligen blir uthyrd nu, om RB går med på det vill säga, då kommer ju min hyra in me ;)

Vart precis erbjuden skjuss till jobbet av min kära vän, snällt! Tills jag informerade henne om att bilen står hos Jonny, fanns det en baktanke där eller att jag skulle gå och hämta den först?! evil friend ;)



RSS 2.0